De mooiste dag

Uw Bruiloft

trouwdag

DE BRUIDSTAART Helemaal naar uw wens

De één houdt van een slagroomtaart en de ander van taart met marsepein. In overleg met onze bakker maken wij voor u een bruidstaart geheel naar uw wensen. In de vorm van uw trouwkaart, huis of een groot boek met uw namen, bijna alles is mogelijk.

CHAMPAGNEONTBIJT Heerlijk wakker worden

Wij kunnen u de dag na de bruiloft een heerlijk Champagneontbijt bezorgen.

Kostenraming

Wanneer u een afspraak maakt kunt u onze sfeervolle zaal bezichtigen. Tevens maken wij met u in alle rust een kostenraming.*

Maak van uw bruiloft een feest om nooit te vergeten. Oele Tôn’s Gasterij weet met haar jarenlange ervaring hoe u uw feest van uw leven kunt beleven. We nemen graag de organisatie van het een en ander voor u uit handen.

DE HUWELIJKSLOCATIE Het officiële gedeelte

Het officiële gedeelte gebeurt meer en meer op een locatie buiten het gemeentehuis. Hiervoor zijn in de omgeving diverse mogelijkheden. Het trouwen in een kapel is ook steeds meer in trek. Het geeft toch iets meer sfeer. Wij bezorgen eventueel ook champagne, picknickmand en/ofbruidstaart op lokatie.*

DE BRUIDSREPORTAGE Op een prachtige locatie

Leuke foto’s als herinnering aan deze onvergetelijke dag is een must. Hiervoor weet Oele Tôn’s Gasterij nog wel enkele leuke stekjes voor zowel binnen als buiten.

HET VERVOER Oldtimer, koets of cabrio

Gezellig met z’n allen in een oude postbus of schoolbus. Toch liever een Oldtimer, koets of cabrio? Of toch met z’n allen op de step. U zegt het maar wij hebben wel een adres.

MUZIEK DJ of live

Wilt u een orkest, discotheek of een joekskapel, vraag het ons en wij leveren diverse suggesties.

* Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Bel 0485 – 381845 of mail naar info@oeletons.nl.