De “Opkamer” is prachtig voor een samenzijn vóór of na de uitvaart

In Memoriam Anton van Haren
In Memoriam Anton van Haren

Persoonlijke uitvaart
Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Dat kunt u immers maar één keer. Wij weten uit ervaring hoe waardevol het is op een persoonlijke wijze afscheid te kunnen nemen. Bij Oele Tôn’s Gasterij doen we dit op een voor u passende en bijzondere wijze.

Oprecht en mooi
Het is van belang dat het afscheid echt en oprecht is. Zo worden mensen geraakt en mogen verdriet en emoties gevoeld worden. Deze ervaring schept verbondenheid en dat geeft eenieder steun, helpt het dragen van het verlies en vormt het fundament van een goede rouwverwerking.

Sfeervolle ruimte
De “Opkamer” is een sfeervolle ruimte voor een samenzijn vóór of na de uitvaart. Met de rust en ruimte binnen ons bedrijf, samen met het vakmanschap van onze mensen, maken we samen de uitvaart tot een memorabele gebeurtenis.

Arrangementen en mogelijkheden
Oele Tôn’s Gasterij zet haar jarenlange ervaringen in om de uitvaart in haar huiselijke sfeer volledig tot uw verwachtingen uit te voeren. Voor een dienst, koffieontvangst, uitgebreide koffietafel, volledig verzorgde lunch of borrel voor en/of na de uitvaart. Alles is mogelijk en bespreekbaar. De professionele gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De arrangementen zijn gebaseerd op groepen vanaf 20 tot 400 personen.

Een uitvaart is maatwerk, dus neem contact met ons op om uw wensen samen te bespreken.