Heeft u iets te vieren? Dan bent U bij Oele Tôn’s Gasterij op het juiste adres. Feesten organiseren doen we al decennia lang en is ons vak. Viert u uw bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum? Elk feest is vrij in te vullen zoals u wenst. U kunt kiezen voor een feestarrangement, de invulling van uw bruiloftsfeest of kiezen voor een themafeest. We hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

FEESTARRANGEMENT
Het Oele Tôn’s Feestarrangement is het uitgangspunt van uw feestavond. We kunnen, in overleg met u, het arrangement aanpassen en uitbreiden. Ook wanneer het gaat om een bedrijfsfeest of zakelijke receptie bieden deze arrangementen een geschikte basis. Een arrangement kan de volgende elementen bevatten:
• Koffie en thee met soesjes, appelflapjes, petitfours, vlaai, luxe gebak of cupcakes
• Consumpties zoals wijn, bier, fris, sap en mixen, naar afname of per afkoop
• Nootjes, soep, koude hapjes, warme snacks, friet- en snackbuffet, salades, stokbrood & boter, warme gerechten en dessertbuffet
• Afsluiting feestavond met koffie en thee, met eventueel belegde broodjes of snacks
Allerlei variaties en aanvulling op bovenstaande suggesties zijn mogelijk.

Oele Ton's Gasterij - Gewoon Goed

GEWOON GOED-ARRANGEMENT
U huurt onze zaal met onze gastvrijheid en u heeft zo de feestelijke organisatie – en kosten – zelf in de hand. Dit arrangement is geschikt voor minimaal 40 tot maximaal 400 gasten en houdt het volgende in:
• 4 uur gebruik van zaal en bar met aanvang om 20:00 uur
• Onbeperkt koffie en thee met lekkers
• Onbeperkt bier, wijn en frisdrank en binnenlands gedestilleerd
• Onbeperkt nootjes op tafel
• Bittergarnituur verdeeld over de avond, zowel een keer warm als koud
Het ‘Gewoon Goed’-arrangement’ kost € 25,00 per persoon.

THEMAFEESTEN
Wilt u eens wat anders? Kies dan voor een themafeest. Wij zorgen ervoor dat alles in het teken staat van het gekozen thema. Wat dacht u van een:
Goet Foud Feest met lekkere foute muziek, ouderwetse worst en kaas, een bingo en pubquiz? Zeg maar hoe fout u het wilt hebben en we maken het goed.
Las Vegas Feest met cocktails, tafelspelen als Roulette en Black Jack, een goochelaar en een goede DJ.
Maffioso Feest met Italiaanse hapjes en drankjes, duistere maffia-figuren, een gokpaleis en disco.

Naar ieders smaak en wens is een feestavond bij Oele Tôn’s in te vullen. Voor een klein tot zeer groot gezelschap, we zullen ervoor zorgen dat iedereen het buitengewoon goed naar hun zin heeft. Neem contact met ons op om uw plannen samen door te nemen en te kijken of we uw feest mogen verzorgen. Bel 0485 38 18 45 of stuur een e-mail naar info@oeletons.nl.

Oele Ton's Gasterij - Gewoon Goed