Leuk en Gezellig

Creatief Tafelen

TAPAS STEENGRILLEN

Steengrillen is weer in opkomst. Heerlijk je eigen tapas steengrillen. Iedereen krijgt een eigen steengrilplateau, met keuze vis of vlees, of 50/50 voor het hele gezelschap, alles is mogelijk.
Heerlijk avondje tafelen met leuk gezelschap. Reserveer tijdig (max. 20 pers)

GourmetBELEVING Gourmetten en gezellige spelen

Bij binnenkomst serveren wij u een aperitief aan de bar. Daarna aan tafel met vooraf een heerlijke soep. Aansluitend GOURMETTEN. U kunt nu eindelijk aan ieder laten zien dat u wel kok bent. Van de verschillende soorten vlees en vis maakt u in combinatie met de diverse garnituren een heerlijk gerecht. Mocht u nog iets benodigen, bijvoorbeeld om te flamberen vraag het gerust, de brandblusser staat klaar. ’n Heerlijk ijsje toe doet de rest.

Dan gaat het zenuwslopende, lachspierenirriterende en bovenal oergezellige WERELDSPELLEN-CIRCUIT beginnen, waarna er voor de winnaar een lekker prijsje staat te wachten. Verder:
serveren wij u de gehele avond consumpties naar behoefte
sluiten we af met koffie.

AARDAPPELETERS Oergezellig ouderwets tafelen

Deze avond vindt plaats in de tijd en rond etenstijd van de Aardappeleters, namelijk rond de klok van half acht. U zult hier dan worden ontvangen met een heerlijk drankje uit de streek.

grootmoeders soep
Daarna gaat u aan tafel waar u begint aan een heerlijke soep, die geserveerd zal worden zoals in ‘Grootmoeders tijd’. Het hoofdgerecht gaat u nuttigen op de gezellige manier uit de tijd van de ‘Aardappeleters’.
grote pannen op tafel
Alles op tafel, geserveerd in diverse grote pannen. U krijgt echter alleen een bord, een vork en een heel groot servet, wat u te eten krijgt houden wij nog even spannend maar het is in ieder geval heerlijk en bevat uiteraard vlees, aardappels en groenten allen op heerlijke wijze bereid.
Hollands toetje
Uiteraard wordt deze gezellige manier van tafelen afgesloten met een creatief maar vooral Hollands toetje.
spellen van toen
Daarna lokken wij u naar ons speelveld waar wij u nog een tijdje bezig houden met diverse spellen uit “de tijd van toen” met o.a.: spijkerslaan, sjoelen, knikkeren, aardappelsjouwen, spijkerpoepen e.d. De gehele avond serveren wij u consumpties naar behoefte.
Deze oergezellige ouderwetse avond sluiten wij af om twaalf uur met een beker verse koffie volgens een oud recept van de aardappeleters.*

TAPAS ARRANGEMENT Lekker smullen

Wij ontvangen u met een apéritief in onze sfeervolle huiskamer. Vervolgens nodigen wij u uit voor een 5-gangen tapasmenu.

Wij serveren u een heerlijke tapasproeverij, allerlei kleine gerechten van de huidige menukaart geserveerd in 5 gangen.
Uiteraard kunnen wij u hierbij passende wijnen serveren of een lekker getapt biertje.
Aansluitend uitbuiken met een lekker drankje.
Een geweldige proeverijavond waar u nog lang van zult nagenieten.

BOURGONDISCH ARRANGEMENT Lekker overdadig tafelen

Overdadig eten en drinken en veel plezier op middeleeuwse wijze zijn de kenmerken
van dit arrangement. Bij binnenkomst is er een stevig glas bier of wijn aan de bar.
 • Bourgondisch tafelen
  U gaat aan tafel, welke royaal is opgedekt. U zult alleen het bestek missen.
  Dat werd in de middeleeuwen ook nauwelijks gebruikt.
 • lekker slurpen
  Allereerst begint u uw kop soep leeg te slurpen want dat mag op deze avond.
  Ook het hoofdgerecht wordt zonder bestek genuttigd. U krijgt een heerlijke spies welke u kaal mag knagen, worst om uit de hand te eten en een hele kip waar u de poten af mag rukken en nog veel meer! Verder blijft het netjes.
 • zoete toet
  Het dessert is niet middeleeuws maar dat blijft een verrassing.
 • wereldspellencirquit
  Nadat u het eten heeft kunnen laten zakken en een flinke boer heeft gelaten, gaat u verder met het wereldspellencirquit, darten of kegelen.*

De gehele avond ‘duwen wij u vol’ met drank en we sluiten af met koffie.

Creatief tafelen

Lekker smullen en drinken, Bel 0485-381845 of mail gerust voor mogelijkheden.

“Huiskamer”BELEVENIS Alle goeie dingen in Drieën

Graag ontvangen wij u in onze sfeervolle Gasterij met een lekker aperitief waarna u heerlijk gaat tafelen en kunt gaan genieten van ons huiskamermenu ‘Alle goeie dingen in Drieën’ dat bestaat uit een proeverij van DRIE voorgerechtjes, DRIE verschillende soorten vlees in het hoofdgerecht, DRIE zoete lekkernijen in het Dessert uiteraard geserveerd met passende wijn en, of bier.

Rösti BELEVENIS Zwitserse lekkernijen
Wij serveren u bij binnenkomst een apéritief. Daarna gaat u aan tafel waarbij u keuze heeft uit twee soorten typisch Zwitserse soepen, geserveerd met overheerlijk vers gebakken brood.
Het hoofdgerecht uit de bergen bestaat uit een pannetje met Rösti. Deze kunt u aan het buffet combineren met 6 heerlijke warme gerechten. Er staat ook een heerlijk saladebuffet uit de alpen waar u naar believen van kunt smullen. Mocht u niet voldoende hebben aan één Rösti dan krijgt u er gewoon nog één. Vervolgens zoet toe. Als nagerecht serveren wij u een dessert met diverse Zwitserse zoete lekkernijen. Gezellig vermaak is het eten dan te laten zakken en kunt u zich vermaken met bijvoorbeeld het spellencircuit. De gehele avond serveren wij u consumpties naar behoefte en u ter afsluiting een kopje koffie.

BBQ Waan u midwinter in zonnige oorden

U waant zich in de tuin, die u afgelopen zomer zo heeft gemist. Heerlijk onderuit in uw tuinstoel, een heerlijk helder glas bier of wijn binnen handbereik, de geur van de barbecue komt u tegemoet en u wacht af wat komen gaat.

De kok geeft de barbecue vol gas en nodigt u uit uw eerste stuk vlees te bakken.
Indien gewenst kan het ook in combinatie met diverse vissoorten.
U doet er wat salades, sausjes en stokbrood bij.
De gehele avond worden de drankjes u aangereikt. Uw avond kan niet meer stuk.
Als afkoeling serveren wij nog een heerlijk dessert toe en het mooiste van alles is u hoeft niet af te wassen.
Voor u naar huis gaat serveren wij u een kopje koffie.
Deze avond kunt u prima combineren met een optreden, activiteit of entertainment. Wat dacht u van een buikdanseres.*

* Heeft u speciale wensen? Informeer naar mogelijkheden en bel 0485 – 381845 of mail naar info@oeletons.nl.