Oele Tôn’s als trouwlocatie met meerdere sfeervolle zalen nabij de Staatsbossen… Beleef gastvrijheid in de Brabantse Peel

Hoeveel huwelijken er bij Oele Tôn’s zijn bekroond met een spetterend feest is niet meer te achterhalen, maar vast staat dat honderden bruidsparen hier de mooiste dag van hun leven vierden.

Mooiste dag van uw leven
Trouwen is een unieke gebeurtenis. Daar hoort een unieke locatie bij. Laat u verassen door de vele mogelijkheden in Oele Tôn’s voor uw mooiste dag van uw leven. Wij hebben alles in huis om van uw trouwdag een dag te maken om nooit te vergeten. Door onze ruime ervaring in het verzorgen van complete bruiloften, kunnen wij u goed adviseren en uw trouwdag helemaal volgens uw wens samenstellen. Want ieder bruidspaar heeft zijn eigen persoonlijke wensen. En omdat elke bruiloft uniek is, maken wij in overleg met u en aan de hand van uw specifieke wensen, een passende offerte. Uw huwelijksfeest wordt door ons tot in de kleinste details georganiseerd. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken en een onuitwisbare herinnering opleveren!

Officiële trouwlocatie
Oele Tôn’s is een erkende trouwlocatie binnen de gemeente Sint Anthonis. U kunt de gehele dag doorbrengen op één locatie. Prettig voor uw gasten, maar zeker ook voor u als bruidspaar. In de romantische setting van onze “Opkamer” kunt u elkaar het JA-woord geven. Met goede sfeer, geweldig gezelschap, in onze mooie huiselijke sfeer!

Arrangementen en mogelijkheden
Oele Tôn’s Gasterij weet met haar jarenlange ervaring hoe u uw feest van uw leven kunt beleven. Van een eenvoudig, maar smaakvol buffet tot een meergangen diner. Onze kok en keukenteam staan garant voor het succes. Alles is mogelijk. De professionele gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Bij ons is (in overleg) eigenlijk alles mogelijk. Willen jullie je bruidstaart bij ons aansnijden, High Tea, 3- of 4-gangen diner, buffet, BBQ of een tapasbuffet? Alles kan, en dit lichten wij graag persoonlijk toe.

Om jullie alvast een indruk van onze prijzen te geven, kunnen jullie hieronder de standaard tarieven en arrangementen bekijken. De arrangementen zijn gebaseerd op groepen vanaf 100 personen. Prijzen voor kleinere groepen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Een trouwfeest is maatwerk, dus neem gerust contact met ons op, dan gaan we er samen voor zitten om een offerte op maat te maken.

Graag nemen we alle mogelijkheden met u persoonlijk door en zullen we met trots onze sfeervolle accommodatie laten zien.

Oele Ton's Gasterij - Gewoon Goed

TARIEVEN
Trouwzaal
• 
U houdt het feest bij ons: € 200,-
• U houdt het feest op een andere locatie: € 350,-

Receptie arrangement
• 
Receptie anderhalf uur, € 13,00- p.p., dit inclusief ontvangst met koffie/thee en een petitfour, onbeperkt Hollandse bar en warme en koude bittergarnituur en nootjes op tafel
• Receptie twee uur, € 15,50,- p.p., dit is inclusief ontvangst met koffie/thee met een petitfour, onbeperkt Hollandse bar en warme en koude bittergarnituur en nootjes op tafel

Feestavond arrangement
•  
Basisarrangement vanaf 100 personen € 29,50 p.p. (4 uur durend), dit is inclusief ontvangst koffie/thee met een petitfour, gepresenteerd op een etagère op tafel, onbeperkt  bar (binnenlands en buitenlands gedestilleerd) van 20.00-24.00 uur of van 20.30-00.30 uur, na de koffie zetten wij nootjes en tortillachips met dip op tafel, koude en warme hapjes gedurende de hele avond. We gaan uit van 7 hapjes per persoon en tegen het einde serveren wij een puntzak friet en eventueel koffie op verzoek.

Let op, de prijzen zijn exclusief de zaalhuur.

Overnachten
Liever geen zorgen om een glaasje meer, een dure taxi of om het halen van de laatste trein? Blijf overnachten en verleng zo jullie huwelijksfeest met een overnachting en heerlijk Champagne ontbijt. Heerlijk nagenieten van een fantastische bruiloft onder het genot van een uitgebreid ontbijt is dé manier om jullie eerste dag als man en vrouw in te luiden.

Bezichtigen?
Graag geven wij u een rondleiding door onze zalen met elk zijn eigen sfeer en uitstraling, geschikt voor kleine en grote gezelschappen. We creëren altijd een gezellige ambiance. Maak dan nu een afspraakBoeken jullie direct, dan verzorgen wij uw bruidssuite met heerlijk Champagne ontbijt!

Oele Ton's Gasterij - Gewoon Goed