Bij Oele Ton’s Gasterij kunt u samen met uw familie, vrienden, collega’s of sportgenoten als groep een compleet verzorgde en actieve dag of avond beleven. Onze arrangementen bestaan allemaal uit eten en drinken en eventueel een activiteit. De groepsarrangementen zijn geschikt voor groepen vanaf 10 personen tot 400 en kunnen op iedere gewenste dag en tijd plaatsvinden. Neem even contact op met Ilse of Gerard voor nadere informatie. Wij stellen graag met u een op maat gemaakt programma samen.

Hier een kleine opsomming van de vele mogelijkheden:
TAPAS: Vier of vijf gangen heerlijke gerechten. Dat is van soep tot toet heerlijk genieten!

STEENGRILLEN / GOURMETTEN: Steengrillen en Gourmetten is weer helemaal HOT. Aan tafel op een eigen plateau, uw vis en/of vlees zelf bereiden. Wij zorgen voor de overige gerechten.

BOERGONDISCH GENIETEN:  Op middeleeuwse wijze zonder bestek slurpen, kluiven en knagen van eerlijke en heerlijke boergondische gerechten.

BBQ: Vlees, vis en groenten in overvloed die geroosterd worden op de barbecue. Hoe simpel kan het zijn? Wij zorgen ervoor!

Het genieten op culinair gebied kan gecombineerd worden met een activiteit. Verzin het maar en wij regelen het voor u. Wat dacht u van steppen, solexrijden, fietsen of wandelen met bijvoorbeeld een puzzeltocht? Of ga de uitdaging aan op sportief gebied zoals Sumoworstelen of karten, of de kennis en kunde testen met een spellencircuit of pubquiz?

Wilt u de dag gezellig starten met koffie en thee met gebak, een High Tea of een uitgebreide lunch om vervolgens ‘iets actief’ te gaan doen? Ook dat kan!

Graag nemen we graag met u de wensen door en presenteren dan graag een mooi arrangement. Bel ons op 0485 38 18 45 of stuur een e-mail naar info@oeletons.nl.

! NIEUW..

…GOED MET VIEREN is slechts betalen voor 3…

leuk!

VANAF ZONDAG 23 juli GENIET MET VIEREN is slechts betalen voor 3… 
Dit arrangement voor 4 is een avondje gezellig uit en genieten !! De keus kunt u uit de gehele kaart maken en door z’n diversiteit is genieten gegarandeerd. Naast deze garantie voor heerlijk eten kunt u dit arrangement ook uitbreiden met onbeperkt drinken van de Hollandse drankenkaart (pils, fris, wijn) gedurende de eerste twee uur waarbij uitbreiding per half uur mogelijk is.

!! Reserveer via onze website en betalen voor 3 betekent dat elk 4e (goedkoopste) gerecht cadeau is. En onbeperkt drinken van de Hollandse kaart (pils, fris, wijn) gedurende de eerste 2 uur kost €8,00 p.p. (uitbreiding per half uur is €2,50 p.p.) ! Dinerbonnen en alle andere soorten bonnen, kaarten, vouchers etc. uitgezonderd.

! NIEUW..

…GOED MET VIEREN is slechts betalen voor 3…

leuk!

!! Vragen over allergenen raadpleeg ons personeel.

 

Oele Ton's Gasterij - Gewoon Goed